POKUD NEJSOU KONĚ V PRODEJÍCH, NEPRODÁVÁM!!


Howrse se už nevěnuji tolik, jako dříve. Stále se tu ukazuji, ale už méně často. Do žádného dalšího týmu se nehodlám přidávat, proto si ušetřeme čas a neptejte se mě - až se to změní, změní se i prezentace :)


Již mi není náct, ale pokud se držíte zásad slušného chování, klidně mi tykejte. Jsem matka a právě očekáváme příchod druhého mimča, takže tu jsem mnohem méně. Zaměřila jsem se především na chov NIB jednorožců, i když v mém chovu naleznete i jedince neodpovídající těmto kritériím.
Ano, pokud máte BLUP klisny 100 a klisna je zdravá a opravdu se staráte, dám vám připuštění se slevou. Samozřejmě k žádosti připiště i jméno a FUNKČNÍ odkaz na klisnu (nejprve si ho vyzkoušejte) Pokud klisna nemá BLUP 100, připustím POUZE za plnou cenu.
Prodeje: KONĚ NA PRODEJ JSOU POUZE V SEKCI: PRODEJE!!! Neptejte se mě na koně v jiných složkách, na takové zprávy ani nereaguji a okamžitě dávám black list.   PAMATUJTE, ŽE JEDNOROŽCI MAJÍ SPECIFICKÉ PODMÍNKY PŘIPUŠTĚNÍ A I TAK JE MALÁ ŠANCE NA NAROZENÍ JEDNOROŽCE!! U mě se cení kvalita a tu já kvůli uplakaným smajlům a hloupým narážkám nesnížím!! pokud je prodej za pasy, ráda bych alespoň polovinu ceny opravdu v pasech (nejedná se o prodeje za 1 pas)              
Prodeje - Smlouvání a výměny:
Ano, je možné že mám u koní smlouvání. V takovém případě to neznamená, že za koně za 300 000 a 2 pasy mi nabídnete 50 000. Uvažujte trochu. Můj chov mě něco stál a stále stojí, jedná se o kvalitní koně připouštěné za maximálních podmínek, takže svou hodnotu mají. Smlouvání u mě znamená, že je možné o TROCHU snížit equus nebo pasy nahradit equus či věcmi z černého trhu. I TOTO JE ZA URČITÝCH PODMÍNEK!!
Snížení pasů za equus:
zde se řídím jasným rovnítkem, který už jsem často viděla. 1 pas lze nahradit formou 130 000 equus 
Prodeje - Výměna za věci z ČT: AKTUÁLNĚ PLATÍ POUZE MORPHEOVY PAŽE
VŽDY dáváte do výměn předmět VY jako první formou dárku. Až poté dávám já koně. UVědomte si, že to VY chcete ode mě tuto laskavost a já jsem pouze ochotná na ni přistoupit za MÝCH podmínek. Až budete takto prodávat vy, stanovte si své podmínky. Pokud to nejste schopni akceptovat, ani mi tuto možnost nenabízejte. 
Co mě z ČT zajímá
(údaje v závorce znázorňují hodnotu předmětu při výměně - odvíjí se podle kvality koně): - nejedná se o výkup věcí, ale o hodnotu, kterou věc má při smlouvání o koně, který je v prodeji za pasy Roh hojnosti (1pas), kámen mudrců (2pasy), nyktin balíček (4pasy), morpheovy paže (2pasy), balíček harmonie (2pasy), heřin balíček (2pasy), poseidonův balíček (2pasy), achillovu patu
ANO, je možné že se zúčastním vaší soutěže v JC - pamatujte ale na slušnost
ANO, poradím vám, ale přečtěte si prvně nápovědu.
ANO, oplatím vám gratulaci, ale prosím napište si o ní, bývám tu jen na skoky.
NE
, nekoupím od vás koně. Když nějakého chci, tak si ho koupím nebo vám napíšu. VYJÍMKA: kůň s beruškou.
NE, nepůjčím vám koně - trochu se snažte a získejte své.
NE
, nedám vám růstový bod.
NE, neodpovím vám zda mám pasy nebo ne - to vás nemusí zajímat a je to o nahlášenÍ.
NE, nepřihlásím se do vaší soutěže (tímto myšleno soutěže o ceny, jako kvízy, apod...) - nemám na to čas a většinou ani nestojí za můj zájem.
 NE, nevyměním věc ve výměnách za to, co nabízíte. Mám tam nabídku tak, jak ji chci a jak si dané věci cením - na takové zprávy ani neodpovídám.
 NEHLEDÁM PARTNERY DO CHOVU!!!