c.png

Ahoj, jsem náctiletá dívka, která miluje koně. Můžete mi tykat, samozřejmě :) Pokud na mě máte jakékoli otázky, tak se nebojte mi napsat. 


d.png

Takže, zabývám se chovem Shetlandských poníků, Arabských plnokrevníků, American Paint Horse a Appaloosa. Jsou to má oblíbená plemena i v reálu :) 

tzt.png

NABÍZÍM PŘIPOUŠTĚNÍ! 

Nabízím připouštění Irským Tinkerem jednorožcem a Anglickým plnokrevníkem s vyšším GP! Taky pokud máte hřebce a chtěli byste šikovné hříbátko, také se mi nebojte napsat! Koně připustíme a já vám hříbě pošlu :)

j.png

Výměny nabízím, samozřejmě. Bohužel zatím nemám ,,lepší" předměty - jako např. Kámen mudrců, morpheovy paže aj. Jinak klidně mi napište, pokud něco sháníte. Ráda vám odpovím :).


dddd.png

Prodávám koně, které najdete v záložce NA PRODEJ. Každopádně ne vždy jsou jen tam. Dala jsem je taky do jiných záložek, abych si to trochu popletla. Hihi. Ale jestli chcete nějakého koníka, myslím, že nebude problém se domluvit :). Každopádně mám své oblíbené koníky, které určitě neprodám. :)

ccccc.png


Jak jsem psala u PŘIPOUŠTĚNÍ - prodávám hříbátka s vysokým GP okolo 2900 - pokud se poštěstí, tak bude rožec . Ale to záleží na otci. Pokud máte někdo zájem, stačí napsat - prodávám je za nízkou cenu :)..  

dd.png

NEPIŠTE MI OHLEDNĚ DAROVÁNÍ RŮSTOVÝCH BODŮ - sama je nemám :D. KDYBYSTE ALE MĚLI ZÁJEM a nabídli mi růsťáky, mohu vám dát nějaký dáreček z ČT :) (nějaký menší)

ccc.png

PRO OW: z této IP adresy se přihlašuji já : katusaka, sestra : mimi 4 :) Děkuji za pozornost!

ZDROJ : http://grafikahowrse.jecool.net/articles/appalosa-gif/




9cd99a4115_91565234_o2.png9cd99a4115_91565234_o2.png9cd99a4115_91565234_o2.png9cd99a4115_91565234_o2.png

Ahoj, já jsem katusaka.

Prosím, čti prezentaci.


blank.png
Ahoj! Už nechceš svého koníka nebo na něj nemáš Equus. Mohu ti ho pohlídat, odkoupit nebo mi ho můžeš darovat :)  Pohlídat ti ho mohu za 1000 Equus na jak dlouho chceš. Bude o něj dobře postaráno - mohu i trénovat - co si řekneš :)
Vykupuji koně jako normálně v útulku 500-2000 Equus. Nebo mi je můžete darovat :) 
Kód byl vygenerován Kódátorem.