Než napíšeš:


Přečti si prosím prezentaci, dozvíš se celkem důležité informace, např., že stříbra neprodávám.  Kromě těch, co jsou v prodeji, pokud v prodeji nic není, tak logicky na prodej nejsou. Jsem sběratelkou už 10 let a nebudu koníky rozprodávat.


Aktuálně

Máme chov na jednorožce Kerry Bog, klidně přijmeme další lidi do týmu, jsme přátelští a se vším kolem blupu, trofeji a chovu pomůžeme. Jsme parta lidí se smyslem pro humor. O pozvánku si klidně napiš, bereme bez rozdílu všechny. Limity nemáme a je čistě na tobě, kolik jednorožců zvládneš 


O mně:

Sice tohle jsem psát nechtěla, ale když tu se mnou jednáte jako s malou holčičkou, tak teda o sobě něco napíšu.

Opravdu už mi dávno není náct a troufám si říct, že o koních toho vím poměrně dost.

Jsem velmi přátelská a empatická bytost, nekoušu ani nikoho neurážím, se všemi jednám s úctou, tak prosím se mnou jednejte stejně.

Občas se ode mě přihlašuje mé dvojče Sanura, neobchodujeme spolu, neposíláme si koně ani čt. Nejsme multiúčet !


Koupím:

Vykupuji staré jednorožce anglického plnokrevníka, platím v Equus, cena 100 000e.
Na otázku proč to dělám.... Odpověď : Angličtí plnokrevníci jsou moje srdcová záležitost a nechci aby skončili v nebi nebo jen jako ingredience do soutěží. U mě dostanou kámen mudrců a později zlaté jablko a krev medúzy.

Dále koupím zbarvení stříbrného jablka, které ještě nemám. Kupuji opět pouze čistokrevné anglické plnokrevníky. Pokud nějakého máte na prodej, klidně mi napište, já nekoušu. Platím v pasech.


Prodám:

Na prodej jsou: Obyčejní koníci (neprodávám anglány)
                          Jednorožci - většinou březí, pokud je zájem, není problém prodat hříbátko.
                           NEPRODÁM anglické plnokrevníky, nic z farmy Miláčci

Smlouvání: když je u ceny koníka smlouvání, platí to za převod pasy/equus či opačně, nebo výměna za koníka/rožce... opravdu to není "sleva" 50 a více%.

Výměny: 

Mám na výměnu několik stříbrných zbarvení - vyměňuji podobný počet kopií, poptávám A1/1, které ještě nemám.


Chov a připouštění: 


Mám spoustu a spoustu A1/1, kdysi jsem byla v týmech či je sama zakládala. Nyní je howrse na trochu jiné úrovni, než když jsem začínala a já nemám tolik času na chov obyčejných koníků.

Jsem zaměřena na chov jednorožců, jak ten zájmový, tak zkouším i trochu vyšší úroveň s Kerry Bog, nemohu se rovnat těm nejlepším, ale snažím se držet si nějakou kvalitu pro "hobby chov".

Pokud by někdo měl zájem, mohu poskytnout připouštění svými hřebci. Stačí mi jen napsat. 
Cena všech plemen jednorožců je 500e, jedinou výjimkou jsou hřebci z týmu, připouští pouze někteří a cena je dohodou.