blank.png
Mám pár božánků, je jich 12, za nic na světě je, jsou to moji miláčci, taky každý koník má příponu ze severské mytologie.

Také mám občas pár růstových bodů, tak když si napíšete, tak Vám nějaký pošlu. Jen prosím, nezneužívat toho. Růstový bod klidně pošlu, ale také něco za něco. Když mám někomu pomoci, také chci aby si pomoc zasloužil. Stačí když si se mnou budete psát nebo komunikovat, napsat jen, že chcete růsťák, to nestačí.

Když chcete poradit s něčím, stačí napsat, nebojte, nekoušu :) .

Na konec poděkování hráčce Victoria82, za tuto úžasnou prezentaci, děkuji moc, jsi fakt nej !.


Po dlouhé době jsem opět začla hrát. Takže až budou nějaké novinky, hned sem nějaké připíšu.



.
Přátelství přijímám, sama jsem velice přátelská. Klidně si Vás přidám jen tak do nějaké akce, jestli si mě poté vymažete, Vaše věc. Já jsem schopná se kamarádit i po akcích.

Mám tu na Howrse pár dobrých přátel a také lidí, kteří mi dosti pomáhají. Novým přátelům se nebráním, klidně se s Vámi budu bavit. Také ráda pomáhám novým hráčům, kteří jsou ve hře teprve chvilku.

Některým svým kamarádům věřím tak, že jim občas posílám věci z černého trhu nebo půjčuji pasy, když je nějaká akce a chtějí získat božského koně. Prosím, neberte tuto informaci tak, že si mě jeden den přidáte a druhý den po mně budete chtít pasy, tak to prostě nefunguje. Pasy půjčuji / dávám, jen lidem které opravdu dobře znám, a kteří jsou prověření.

Pokud by se také našel někdo, kdo by si se mnou chtěl třeba jen tak psát, budu ráda.
Prodávám jen koníky, kteří jsou v prodejích, je možné mi o nějakého koníka napsat, ale nečekejte, že Vám ho prodám pod cenou. Může se stát, že Vám koníka neprodám vůbec, protože si ho chci nechat, nebo prostě už je zabraný, tak prosím o to, abyste se hned nerozčilovali, je to přeci jen hra .

Také když mi o koníka napíšete, prosím přemýšlejte o tom, kolik by takový koník stál. Už mi psali i lidé o koníky se stříbrným jablky, jen za pár equus. Prosím pochopte, že o takovýto prodej nestojím.

Dělám také zbarvení na zakázku, když mi pošlete koníka, klidně mu dám bonusy, udělám z něj pegase, dám mu zlaté jablko. Berte prosím ale na vědomí, že do takového koníka, mohu dát v přepočtu i 6 pasů, takže cena opravdu nebude 10 000e. Nemám problém koníka udělat a prodat Vám ho jen za equus, chápu, že ne každý má pasy. Koníky nekradu, mám jich dost, pokud mi nevěříte, neztrácejte prosím můj i Váš čas, děkuji.

Co se týče výměn, strašně ráda měním věci. Když by někdo něco potřeboval napište, ráda vyměním.


Věcí z černého trhu mám dostatek, tak se nebojte napsat.

Něco o mně, jmenuji se Zuzka a jsem dospělá, ikdyž ne dlouho :D ale vůbec se tak nechovám, což je poznat. Jsem také otaku, jestli se tu někdo takový ještě najde, ráda si pokecám.

Jinak, jsem blázen do severské mytologie, jak si můžete všimnout už v obrázku na prezentaci. Můj nejoblíbenější bůh je Loki, ve filmu Thor úplnej slaďouš.

Nic víc asi zatím neprozradím, jen to, že mám dvojčátko.. sestřičku v realu.. ve hře je to Eldera. Ještě něco pro Ow, ze stejné IP adresy se přihlašuji já, kamarád Ryuji a muj přítel Senshi, nejsme multiúčet, jen prostě nemáme na to kupovat tolik počítačů. Tak to prosím pochopte.

Tak to je vše, pokud se o mně chcete něco dozvědět, stačí napsat.
Chovám jednorohy, trakény s Elderou, dále pak arabské plnokrevníky, sice nejsou šampioni, ale úplné lamy také ne.

Jinak hledám partnera do chovu jednorohů nebo arabů, ocením jakoukoli pomoc.

U chovů mám přípony, když si je rozkliknete, zjistíte mnoho zajímavého .

Tak a to je o chovu vše :) jen doufám že ve sbírce mých
koníků přibyde i nějaký další božáček.
Kód byl vygenerován Kódátorem.