SAM_4030.JPG
 

O Mě

Ahoj mé jméno je Lucka.Na Howrse jako Lusiana215...číslo nemá vůbec nic společného s věkem nebo datumem narození,jednoduše mě napadlo ;) Jsem pohodová a férová hráčka.Na Howrse mě přivedly 3 osoby.Přátelství přijmu každému.Poslouchám písničky na který mě navykne moje ségra:DD.Ohledně školy nejsem šprt a jaký mam známky to je má věc...Howrse hraju protože mě baví...Chceš vědět víc?napiš..ohledně hry?taky napiš!:) Na fotce jsem já spolu se sestřenkou a ségrou-nápisy jsou ména tu na Howrse
 
 

Můj Chov

Začala sem s Adalusama,postupně se má chovná farma rozrosla...v budoucnu plánuji mít od každého plemena alespoň pár koní.Moje rezerva mi bohatě stačí..Chovy se nějak moc nezabívám..takže jediné co k tomu dodám je že nejvíc je u mě Andalusů a u hvězdovejch koní vedou araby či frísové :))
 

Jc "U tří bláznů :D"

Defakto...Název jedná o 3 osobach...všechny 3 sou na hlavní fotce..:D Ustájení stojí 17 Equus za den..Lekce Vám dají 33 Equus,Mrkev tam máme a jinak se celé Jc předělává takže nejsou nájemníci,málo míst,a málo prestiže..tudíž málo za lekce...a proto snížená cena...ale vše se časem napraví ;D
 
 

PRO-Ow+Moderátory

Ze stejné IP adressy se připojuje více lidí jako např. Eník,Veronique,papeliška2,já(to sou hlavní) pak málo kacianka,sauu,Michelle123...Ne MULTIÚČTY TO NEJSOU :) o účtech Veronique a papeliška2 to může potvrdit fotka která je nahoře...Eník je moje mamka a Michelle123 budoucí (nevlastní) sestřenka,zbytek (sauu a kacinka) sou kámošky..tak prosím nemazat-nebanovat..Děkuju :)
 

Ano/Ne

ANO odepisuju,ANO objevuju se tu 1x denně nekdy i vícrát,ANO Eník je má mamka,Veronique ségra,papeliška2 sestřenka,ANO fotky,které tu mám jsou moje(spíš od ségry,ale sem na nich já:D + i ony :D -kdo je kdo je na fotce)..NE nemám více účtů,ani nechci mít skoro nestíham ani sem....JAK SE CHOVÁTE VY KE MĚ TAK SE CHOVÁM JÁ K VÁM...
 
 

Připouštění,Čt a Prodeje

O připouštení si klidně pište...;) OSLÍKY připouštím za plnou cenu nebo neco z Čt :D,či nějakého koně...ČT-věci,které měním mám ve výměnách..pokud neco nabízíte napište...nemením možského koníka za roh hojnosti -_- ani náhodou!! rozumné nabídky prosím!! :DD koně co prodávám naleznete v prodejích mimo si nepište...;)

 
 

Poděkování hráčum

Poděkovat bych chtěla hlavne hráčkám..Eník,Veronique a papeliška2..Eníkovi za pomoc ze začátku,Veronique za prezentaci a papelišce za to že je tak fájn:D Děkuju Vám!!!:))
 

To jsem já..SUPER den se sestřenkou (papeliška2) a ségrou (Veronique):D
cHBh7Iy9QOAkp2Z-uux5E8GaIA5q_1I3msbS0dEFLiM7OlzK74KWg0mcU2bVqN9yULRrft4
 
 

Mám se skvěle! Ma-Ma-Mám se skvěle! Mám se skvěle! Ma-A-Mám se skvěle! Mám se skvěle! Ma-Mám se skvěle! A že se ti nelíbím fakt je mi u P*DELE ;D !