Ahoj,jsem normální patnáctiletá holka,co hraje howrse už nějakej ten pátek a rozhodně se nenechá jen tak oblbnout kecama podvodníků kapišto?2756d240dd4ae4350bb92e09ce95797f.png?2094481059Taky tu nehraju sama,ale mám tu i kamarádku jménem teryik.Bacha na nás.POkud něco provedete jedné,tak si ,můžete být jisti,že to dostanete od té druhé pěkně sežrat,takže radši nic jo?Jinak mám ráda ruční práce jako např.keramika a čmárání postaviček,ráda hraju volejbal(i když spíš míč zatloukám do země,než abych o pinkala přes síť) a nemám ráda nějaký nadbytečný pohyb(Proč  mám běhat.když mě nikdo nehoní?Pro neznalce  je to úryvek z písničky Kabátů).Miluju kočky a jsem celkem dost pověrčivá.
Snažím se chovat snad všechna plemena na howrse,ale nejradši se věnuju arabákům a frísákům.S teryik zakládáme eltiní chov arabů.

    První pravidlo(at to nejdůležitější)je:

1.)Nepsat směšné nabídky na prodej koní(jo je to tak lidi,opravdu je to velkej div světa,když vám nechci prodat jednorožce za 500Eq.Hodně divný že jo?)

2.)Pokud mě nechcete naštvat(a to mi  věřte,že NECHCETE!),tak se mnou jednejte trochu s úctou  a ne jako s hadrem jo?Já se k ostatním hráčům taky chovám s respektem a tak nevím,proč byste nemohli i vy ke mě.V lékařských záznamech ještě NIKDO NIKDY neumřel na příčinu smrti "nepozdravil" nebo "nepoděkoval".Fakt,nezabije vás to,tak proč byste to nemohli dělat?

3.)Jak jste si už nejspíš všimli,jsem často DOST nevrlá a nepříjemná,co se týče blbých otázek,směšných nabídek a podvodníků.Umím být i zlá a škodolibá...a to HODNĚ!Pokud ale bude vše O.K. tak nevidím problém,proč bych se s váma nemohla bavit,pomoct atd.

O co si napíšete,to prodám.Tedy až na některé miláčky,ale jinak všechno.
    Koupím levné koníky.
Veškeré unfo najdete v ostatních sloupečcích.Tento sloupeček je tu absolutně nepotřebný a zbytečný.IGNORUJTE HO!
    Sháním vodu mládí,morpheovky a sklzy afrodité.
Toto je oční test.Najdi malé i a zítra tě někdo obejme. :))llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllTeď hledej toto vykřičník! :))... ... lllllllllllllllllllllllllllIlllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!llllllllllll......Teď najdi chybu. :))ABCDENFGHCHIJKLMN Počítej 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1...Zavři oči a něco si přej...:))... -máš 5 min. na to aby sis to dal/a do prezentace.. :))..Nebo to co sis přál/a se ti nesplní.