Prodám Hestiiny dary, paže, časovače a Heřiny balíčky za pasy, případně výměnou za stříbrná jablka, která poptávám (viz níže v prezentaci).


Momentálně hledám přátele (bože, to je smutná věta). Jednak na výpomoc v akcích a druhak protože můj Howrse účet je dost reliktní a mě nebaví koukat na to, že polovina mého seznamu přátel byla naposledy online před 681 dny.

Když si mě přidáte, budu ráda, za nějakou zprávu, kdy třeba najdeme nějaké společné téma k hovoru, ale samozřejmě nemusí být.


Ugh... tahle prezentace je fakt hrozně dětinská a retardovaná, ale nemám čas to nějak pořešit. Občas tu přepíšu dvě věty, ale fundament psalo mé třináctileté já. Znáte snad takový to, jak se podíváte na něco, co jste stvořili pradávno a chce se vám umřít z cringe, ne? Pardon. A ano, uvědomuju si, že ta prezentace je taky hnusná jak prd...opeč, ale nějak se mi s tím ani nechce předělávat. 
Pravopisných chyb si nevšímejte a na množství nehleďte!

                                      O MÉM DOKONALÉM JÁ                                      

Už jsem bohužel dostatečně stará abych mohla legálně pít alkohol, platit daně a rozklikávat stránky s lechtivým obsahem... jej... Ale mentálně mi je tak 7. Mám ráda random věci, bramborovou kaši, kočky, slovní hříčky, šunku (teda k jídlu jí nemusim, ale ráda o ní mluvim) a moje momentálně nejoblíbenější slovo je cancour. Víc o mně asi vědět nepotřebujete (respektive ono nepotřebujete ani tohle)..... ale kdyby to někoho zajímalo: 

Jem sarkastická, cynická a sociálně neschopná

Poslouchám hlavně metal a nějakou randomudbu (čim víc random, tim líp)... Jesli znáte nějakou slušnou kapelu (jakéhokoli žánru), tak mi třeba můžete napsat a můžem... emm diskutovat...  .DD 
Občas potkám nějakej film, seriál atd. takže pokud máte nějaká doporučení v jakékoli kulturní oblasti lidského bytí, tak bych za ně byla ráda

 Nenávidím: SportMy Little Ponny, lidi, kteří si myslí, že koně na howrse jsou živí a stěžujou si, že se o ně v Bezpečném útulku špatně staraj, reklamu na Alzu, slovo harašení, pošmáknout si, pomfryty a tak. Takže nezačínejte rozhovor se mnou na tato témata nebo skočim z mostu a pak vás budu chodit strašit Lach. Lach. Lach. (ďábelský smích astmatického lachtana)
 – Hm... kdo by začínal konverzaci reklamou na Alzu? –

Pokud jsi dočetl/a/o až sem prokázal/a/o jsi neobyčejnou odolnost proti mé stupiditě a tvou povinností je mi napsat. Je jedno o čem. Jsem schopná rozebírat všechno od tvojí snídaně po problematiku neologismů v současné spisovné češtině... a ne opravdu nemám nic lepšího na práci...

                                                     CHOV                                                         

Poslední dobou nic moc nechovám.., sbírám stříbra, stárnu koně, abych z nich vytřískala rb a snažím se, aby mě tým nejmenoval vedoucím prokrastinace (už neplatí, v týmu momentálně nejsem, ale tahle věta se mi líbí, tak ji tu nechám).

     PRO OW (OWA? ne to asi ne) GRATULACE A PŘÁTELSTVÍ         

 Z týhlenctý IP se přihlašuji jen Já. Nemám další účty, (jsem ráda že zvládám svuj účet, ještě další.. pche to tak!!). Přihlašuju se taky tak všude možně (protože vůbec neni divný vidět dospělého člověka hrát Howrse na veřejném počítači Městské knihovny). Takže jestli mě nahlásíte tak si vás najdu a zmlátim vás vašima vlastníma ponožkama (otestováno na sestřenici – fakt to bolí) o,,o 

 Gratulace se snažím oplácet pokud mi někdo pogratuluje a já jemu ne tak mě můžete umlátit lososem (ale pochybuju že to hlídáte).  

 Žádosti o přátelství přijímám, budu ráda když si mě přidáte nebo mi napíšete. Většinu času na howrse se stejně nudim takže se fakt, vážně a doopravdy nebojte napsat nekoušu. (Ne, to bych kecala koušu (a občas polykám v celku), ale ně pžež net.) Ne fakt... určitě by mě konverzace s váma zajímala.... ale nepíšu první... Uršulka se stydí :{ Ale vám stačí kliknout sem a do předmětu napište třeba Keporkak

                     PRODEJ                    

Koně co koupím nevracím!!!

100279878miniatureA máme tu další kreaturu co mi chybí do mé minisbírky.....Strašně po ní toužim :}} (Henka už jsem sehnala a sem na něj patřičně hrdá :}} ) Pokud někdo prodává, prosím napište, určitě se domluvíme.

                                    Ocenila bych i někoho z této sady :}.

100110365miniature100223370normal100085731normal100055895normal100020129normal100164598normal

100381383normal

100359174normal100070594-normal.png100360765-normal.png

Poptávám stříbrná jablka s méně než 60 kopiemi.


Prodám tohohle koně s parohovou zebrou výměnou nějakou pěknou parohovou kočku .D

Chceš-li zříti něco průměrného, pak klikni sem

Pohlaď Xanthosose: XanthosXanthosXanthosXanthosXanthos

Pogratuluj Topazosovi: TopazTopazTopazTopaz, Topaz

A i přes rostoucí ceny energií rozmraz tuhle Frost: Frost

(Odkazy aktualizovány 24. 1. 2022. Pokud je některý z nich nefunkční, prosím napište mi. Irituje mě, když má někdo v prezentaci tři z pěti Topazů nefunkčních a ještě víc mi vadí, když jsem ten někdo já.)
   
Díky za.....všechny dobré pozice v návštěvnosti profilu a JC můžete v tom pokračovat:}

Potřebuju někoho kdo by přihlašoval svoje koně do mých soutěží v JC.... Já sama tak dobrý koně nemám a kupovat je nebudu (jsem na mizině... ) ale pokud by někdo chtěl udělat dobrý skutek napište mi, nebo rovnou přihlašte svoje koně do závodu pořádaného JC Rokytka.

Apocalypse Sheeps PESTILENCE by Torke

Už tě taky štve jak má každej v prezentaci tuhle lacinou kravinu?

Přejeď myší jako při kopírování (jo už zase)



Apocalypse Sheeps WAR by Torke Nekopíruj si tuto ovečku. Klonování je proti přírodě... :[ (Né. Kecám. Klonování je super)

Mějte se jak chcete, poslouchejte maminku, jezte lososy!! 

S pozdravem –Já– Meow!man_vs_spider_avatar_by_cookiemagik-d49i

Schválně kolik lidí si to vážně přečetlo. Aspoň úvod :] Asi moc ne a já se s tim tak vymejšlela :}. Já vždycky čtu vaše prezentace až do konce, teda pokud nejste moc nudný a text netvoří lorem ipsum. Asi bych sem měla napsat něco ve smyslu že pokud jste to dočetli až sem tak smekám paruku ale co..... V životě toho budete muset přečíst víc a nikdo se vám klanět nebude -> máte to jako trénink (když jsi přečetl/a/o mojí prezku přečteš už všechno). Dík že jsi mi obětoval/a pár minut života. A pokud si potřebuješ zkrátit čekání na smrt můžeš ještě kliknout sem