Jsem taková bláznivá holka a proto mi Tykejte.Neptejte se mě kolik mi je let, kde bydlím a podobné věci, protože Vám je nikdy neřeknu pokud ve Vás nemám 100%ní důvěru.Ráda plavu a čtu.Nedávno (rok 2012) jsem dostala k narozeninám všechny díly Stmívání (knížky) =DDD.

Mám ráda film: Stmívání (všechny díly),Titanic, ...a mnoho dalších...

Mám ráda seriál: Upíří Deníky a už se těším až budou další série.

Všude bych byla ráda, kdyby jste mi na blog napsali minimálně 1 komentář a na "web" komentář do návštěvní knihy, děkuji.

Můj blog: http://www.stmivani-je-1.blog.cz/

 

+ Něco jako web: http://www.stmivani-a-upirideniky-jsou-1.webnode.cz

Pokud chcete ode mě  prezentaci, tak navštivte můj blog a napište tam komentář, poté mi napište zprávu a domluvíme se.Tuto prezentaci jsem nedělala.Jsem ji vděčná své kamarádce kterou znám i v soukromí Denini-Cool !!!

Blog na prezentace: http://howrse-prezentace-ja.blog.cz/


Přátelství přijímám ráda a blahopřání bohužel neoplácím, protože nemám čas, ale každému, kdo mi poblahopřeje velice děkuji za šlechetnost.Klidně mi napiště zprávu.Ráda si pokecám =D.

Jak je dole napsané:I love Twilight and Wampire Diaries, tak já vím, že se to píše Vampire Diaries, ale myslím, že to ví i moje kamarádka Denini-Cool i když ani jeden film/seriál nemá vůbec v lásce.

Jsme zaměřeni na Westernové ježdění.


Nabízíme--- Mrkve, Drtě, Len jako podestýlku, Tuříny, Podkovy, Sedla, Uzdečky,...
Denní sazba---
20 Equus
Minimální dovedností koní nájemníků---bez omezení
Cena lekce---42 Equus

Výměny beru na vědomí, ale nesmíte se mi bát napsat zprávu.Neberu směšné  nabídky jako například od Vás: 1 Heliův paprsek a ode mě Kámen mudrců-to ne!!! Maximálně rozdíl jednoho pasu.

Mám: Heliův paprsek, Černá orchidej, Croesova štěstěna, Bonusový balíček, Diova hromová tyč, Philotino pohlazení, Kus oblaku, Achillova pata,Kámen mudrců, Nyktin balíček, Apollonova lyra, Krev medusy, Chronův časovač, Artemidin šíp, Pandořina skříňka, Voda mládí, Proutek plodnosti, Balíček Harmonie, Roh hojnosti, Morpheovy paže  ...

 

Hledám: Roh hojnosti, Kámen mudrců, Zlaté jablko, Apollonova lyra, Krev meduzy, Morpheovy paže, Nyktin balíček, Pandořina Skříňka, Hermova okřídlená hůl,balíček Harmonie, ...

Své koně prodávám, za přiměřenou cenu, ale domluvou, aby se nestalo, že by Vám daná cena nevyhovovala.

Prodávám převážně koně, kteří jsou v mé chovné farmě, která má název Prodej-Na podej , ale pokud by jste měli zájem o jiného z mích koní, tak se nebojte napsat-já Vás neukousnu ! ! !

Chci Vás upozornit, že Ariel asi nikdy neprodám, protože to byl úplně můj první kůň, ale pokud by jste mi za ni nabídli dobrou-až předobrou cenu, tak nad tím budu uvažovat, a to tak, že právě Vy budete tím šťastným člověkem.

Pokud by jste potřebovali klisnu na případné ohřebení, kdyby Vám zemřela a podobně,ráda Vám ji prodám do maximální ceny 1500 už těhotnou (ovšem musíte mít více jak 30 odsloužených dnů, abych Vám ji mohla dát do rezervovaných prodejů.
Hřebce připouštím poslední dobou 40% na 60% (těch míň že je připouštím), ale levně!!!
Cca/asi tak za 200-500 Equus.Pokud by jste měli zájem o připouštění jedním z mích hřebců pro Vaši klisnu, tak mi napište zprávu:Předmět---Připouštění,,,Zpráva---Ahoj......chtěl/a bych to a to jméno klisny a hřebce+popř.cenu.Ta je max do 500 Equus.
Děkuji

TEXT podpora a pomáhání

f205159d2a_73374446_o2.gif 19cee198c7_62770832_o2.gif tumblr_m141gy2DJE1qayukdo1_500_large.gif I Love 100% Vampire Diaries and Twilight saga

a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png?2094481059 PRO TRUCKERKU !!! a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png?2094481059   loloolol.png