HRU UŽ NEHRAJI - V TÝMECH UŽ JSEM POUZE JEN NA SBĚR PAŽÍ 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png 

Aktuálně je pro mě prioritou zvládnout maturitu --- držte mi palce 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab.png


 
blank.png
Ahoj, jmenuju se Bára. Jsem nenormální, už dospělá holka která má ráda zvířata a především koně. Doma mám jednu kočku jménem Majda a chtěla bych mít i koně ale za prvé si ho nemůžu dovolit a za druhé bydlíme v paneláku tak bych ho neměla kam ustájit. Dále..miluju knihy Hraničářův učeň, Zaklínač, Pán prstenů, Silmarillion, Eragon a Bratrstvo ..z filmů nebo seriálů mám nejraději Pána prstenů, Pán pařmenů, Simpsonovi, Futuramu, Dr. House, dva a půl chlapa a hvězdnou bránu ..:)                               To je asi vše co byste o mně měli vědět .. ;)
Pokud budete mít zájem o nějakou z mých koní, stačí napsat a domluvíme se na ROZUMNÉ ceně. Když budete chtít připustit nějakých z mých hřebců též napište a mohu za nízkou cenu připustit - napište zprávu se jménem klisny a hřebce. Připouštění je skoro vždycky za 500. Teď k výměnám ..vždy dáváte první obvzláště když vy žádáte něco ode mě..;) Když mi píšete zprávu je slušné pozdravit a podepsat se.Byla bych ráda kdybyste mi nepsali vůlgární zprávu, rovnou mažu. Ke smlouvání u prodejů - je jasné že když ho prodávám za 2 pasy tak vám ho neprodám za 2000.. zvláště když odmítnu a vy se mě pak snažíte přemluvit uplakanými smajlíky..;)
Na Howrse jsem se zabývala hlavně chovem Mustangů a Fríských koní a teď už na to nemám čas ani RB, tak jsem to přenechala lepším .. ;) Snažím se mít co nejvíce koní se zlatými a stříbrnými jablíčky. Jestli nějaké máte, napište a domluvíme se na rozumné ceně ...;))
Ow > Přihlašuji se hlavně z toho počítače ale třeba taky ve škole nebo od přátel...Také z tohoto počítače se přihlašují kamarádky - hlavně moje kámoška pakachna a sestřenka rose99 - která mimochodem vytvářela tuto prezentaci :P
Tímto chci poděkovat všem lidem co jsou tu milí a nepodvádějí, což je dnes vzácnost...Nicméně i několiv takových lidí znám :P ;) .. Taky bych mockrát ráda poděkovala své skvělé sestřence rose99, která vytvořela tuto prezentaci a přežila moje kecy co všechno tu má být :P :D ;) ..
Kód byl vygenerován Kódátorem.