Vítej na mém profilu :)!


Podle přezdívky jste jistě uhodli mé jméno, bydlím kousek od Brna a tak dále...

Chci varovat lidi, kteří njesou schopni chovat se slušně.. Jsem dospělá osoba, která si váží slušného chování a slušných interakcí.. Nechci proto dostávat zprávy bez pozdravu, rozloučení, nebo pouze: "Prodej mi tohohle koně." Je slušné také poprosit a poděkovat.


NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ:  :D

Jsem ztřeštěný milovník seriálů a filmů, hrozný strašpytel a hlavně nevyléčitelný knihomol... (ne fakt, 500 stránek za den, nebo čtení do 4 do rána mi nedělá problém :D) Kdybych měla vypsat všechny oblíbené filmy/seriály/knihy, tak tu ztvrdnete do rána, ale to je mi fuk ;P. Miluju MCU (no prostě Loki, Kapitán, Tony nebo Bucky si získaj každýho) a zároveň jsem s ohromným úsměvem na tváři schopná koukat na Narnii, Harryho Pottera, nebo i nějaké ty filmy např. s válečnou/poválečnou tématikou... (Miluju všechno, kde je aspoň nějaká ta akce :D.)

 Mezi mé nejoblíbenější seriály patří třeba Game of Thrones, Vikings, Sherlock a nebo Supernatural.

Z knih si nevyberu, ale miluju fantasy/sci-fi <3 (občas i nějaký ten dojemný, romantický dívčí románek 0:) .

Miluju Anglii (hlavně britský přízvuk 0:)) a mezi moje další koníčky, či volnočasové aktivity patří lezení ostatním na nervy, gaučing, spánek, cyklistika, čtení fanfikcí, nebo i ten obyčejnej poslech hudby, zatímco civím do zdi. :) Taky ráda sleduju youtube, nejčastěji Agraela, jelikož si díky němu nepřipadám až tak šílená :D

Miluju rock, metal, punk, screamo, atd. plus většinu jejich subžánrů.


Mimochodem:

Xanthos  Xanthos  Xanthos Xanthos Xanthos

Frost 

Topaz  Topaz  Topaz   Topaz  Topaz



PS. můžeš nechat gratulku, neurazím se :D..