Pro Owa: Přihlašuji se z domova, u babičky a někdy i ve škole. Z míst kde se přihlašuji se přihlašují: Já, Ijajinka, zuziceko9, a.m., Lilianka(hvězdička)[nejde mi napsat], CHŮVA, aneta2, pet034, mamča, a možná ještě další lidé o kterých nevím :) NEMÁM MULTIÚČET!!!
   
Prodávám koně kteří jsou v přímých prodejích :) Velše prodávám po dohodě! :)
Pokud by jste měli zájem o seznam věcí z ČT napište do SZ :)
Chovám jednorožce všech plemen a velšské koně. Zabývám se také fjordama, ale málo. :) Chovala jsem již araby, fríse a taková ty plemena, která mají už svou popularitu za sebou :)
Dne 16.8.2014 jsem se stala členkou týmu Champions Welsh :)
21.8.2014 - nyní vlastním 54 rohatých :)--------------------- 28.8.2014  -  nyní vlastním  58  rohatých  :3--------------------

                                                                                                                              



Jsem druh nazývající se člověk, ale někdy si tím nejsem moc jista. Je mi -náct. Jsem z Moravskoslezského kraje. Zbožňuji zvířata. Domov mi zpestřuje labradorská fena, zakrslý králíček a dvě morčata. Věnovala jsem se zpěvu a takové té blbosti, které se říká florbal, no zpěv mě přestal bavit a takové to běhání za míčkem také obdrželo několik pádu a také pár úrazů kolen a rozhodla jsem se že to už nemá cenu. No už netuším co psát, až mě něco napadne určitě to připíšu :)
Mám 3 klisny se zlatým jablkem které je možno použít pouze 100x!! pište do SZ