Ahojky. Vítám vás ve své stáji plné mých koní..Jsou tu i dobří a nadějní koně 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png Snad se vám tu bude líbit 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec_v1574160855.png


Něco málo o mě.. :D Už mi není náct, ale klidně mi tykejte...Mám ráda koně, psi a další domácí zvířata.. Ve volném čase sleduji oblíbené seriály ( Dům draka, Vikingové, Zaklínač, Dva a půl chlapa, Teorie velkého třesku a další), jsem tady na Howrse nebo si čtu nějakou oblíbenou knížku :)


Já a koně: Mívala jsem své koně, ale tomu prozatím odzvonilo. Teď mi stačí ke štěstí hory, má rodina a moje fenka Amy. Teď si občas zajezdím u přátel a zatím mi to stačí. Plánuji pořízení vlastního koně, ale plemeno, které chci, je tady v ČR těžce sehnatelné v takové kvalitě, než v zahraničí, Takže se chci nejdříve pořádně finančně zajistit :)



Ano/Ne:

Ano-  oplatím vám gratulaci nebo když si napíšete, pogratuluji vám :)

Ano-přidám si vás do přátel

Ano- poradím, když budu vědět

Ne- Nevyměním/neprodám koně, který není v  prodejích nebo nemá napsáno u jména na prodej.

Ne- nepošlu vám rb, pokud nejsme dobří přátelé a  nebo vás neznám osobně..

Ne- nedaruji vám pas, pokud se neznáme osobně..

Ne- neřeknu vám heslo.





Znovu připomínám, že koně neměním a dokud nejsou v prodeji, tak mi o ně ani nepiště. Děkuji za pochopení ;)


Novinky v mé stáji :))

Co se prodejů týče, prodávám pouze hřebce. Hřebci se ihned po narození dostávají do prodejů a to pouze formou aukcí s minimální cenou 4000 equus a to z důvodu, že je to minimální nákladová cena na připouštění a nějakou návratnost equus, přeci jen těch koní nemám málo a nějak se mi to vrátit musí :)

Klisny neprodávám a v mnohých případech nedávám pryč ani hřebce chlaďasů a oslů :)
Takže o ně ani nepište. Pokud nejsou v prodejích, je to bez šance :) 

Jinak mám více hlavních chovů, ale ze všech nejvíce preferuji chov mých milovaných A1/1 :)  Nejlepší koně mám pod farmou s nadpisem House of the Dragons :)

Aktuálně mám přes 1000 koní a jejich počty se s velkou pravděpodobností budou denně zvedat :) Samotnou mě zajímá, na jakém čísle jednou skončím :D

Pro Owa:

Z  tohoto počítače se přihlašují i jiní lidé a já zase z jejich.. Přihlašuje se odtud třeba moje sestřenka ..Já se občas přihlašuji od ní a nebo z počítače kamarádky :)

 

 

tak zatím ahoj.. Vaše Esme1