Aktuálně prodám jakoukoliv věc z černého trhu za PASY mám všechny věci z černého trhu popřípadně můžu proměnit za to co zrovna potřebujete %3A%29.png (posílám první)


Zákony o verbálním i neverbálním projevu psa ponechaného o samotě v uzavřené místnosti 1 Howlův zákon  
přímé úměry Pes, ponechaný o samotě v uzavřené místnosti, vyje tím hlasitěji, čím více sousedů je v dané chvíli na doslech.Výjimky z Howlova zákona Není-li na doslech žádný soused, pes ponechaný o samotě v uzavřené místnosti- spí,- ničí věci, jejichž demolice není spojena s vyluzováním hlasitých zvuků. Zákon intenzity vytí podle dr. Deafa Pes, ponechaný o samotě v uzavřené místnosti, vyje nejhlasitěji tehdy, když se váš unavený soused vrací z noční služby a touží po zaslouženém spánku. Deafův zákon poměru sil Intenzita vytí psa ponechaného o samotě v uzavřené místnosti je tím větší, čím je větší vzrůst a muskulatura vašeho souseda, pracujícího na směny. Zákon stupňování agresivity Pes ruší ze spánku pouze ty sousedy, kteří jsou schopni a ochotní pustit se s vámi do fyzické potyčky.Frištenského zákon Je-li váš soused mistrem republiky v řeckořímském zápase, vyje pes až do naprostého ochraptění.Zákon nepravděpodobnosti Fyzickou potyčku, vyvolanou sousedem, který po návratu z noční služby pět a více hodin poslouchal srdceryvné vytí vašeho psa, nemáte nikdy šanci vyhrát. Weakův dodatek Nejspíše neuhrajete ani remízu.Zákon nevyrovnanosti sil Při fyzické potyčce s nevyspalým sousedem vás pes  nikdy nebude bránit. Pravděpodobnější je, že se pes přidá na stranu souseda. Smoothův zákon úlisnosti V případě přímé konfrontace mezi vámi, sousedem a vaším psem se pes chová tak mile a přátelsky, až soused nabude dojmu, že jste celou tu dobu vyli vy.
 
    na otázku "Co nabízíš?" mi nekopíruj seznam z ČT!!! Mysli a uvažuj!
 ▶   Koně za koně nikdy neměním!
 ▶   Přátelství přijímám :3    Hlavně tzv. "kamarády na akce" při každé akci posílám všem přátelům losy, rozbijím piňaty, atd... (u každé akce to je jiné...). Po dlouhodobé neaktivitě si přátelé promazávám


1 kůň Kaimanawa již byl zkrocen:

Neil Patrick Harris