Moc prosím, nedávejte koníky, které nechcete, do útulku. Raději mi je dejte do rezervovaných prodejů, dám za každého takového koníka 500-1000 (v útulku dostanete 400). Moc děkuji.

Ahoj všem!

Jsem dospělá ženská, která si ráda hraje. V reálném životě pracuju jako lektorka angličtiny, takže moje zaměstnání mě hodně časově i psychicky vytěžuje. Vždycky jsem měla ráda koně a od dětství jsem se chtěla naučit jezdit. Tento sen jsem si začala plnit až 26.7.2013 a v mých letech mi to jde o hodně pomaleji než dětem ;)

Miluju výlety a přírodu. Pohybuju se buď pěšky nebo na svém "koni" - kole Giant Roam Lady. Můj sen je někdy s kolem projet aspoň naší republiku křížem krážem během nějaké putovní dovolené, nebo se i na kole podívat do zahraničí. Dalším velkým snem je ujít najednou Appalachian Trail. S manželem se věnujeme geocachingu. Ráda čtu, ať už v češtině nebo angličtině, záleží na náladě. Občas se ráda podívám na nějaký pěkný film nebo zajdu do kina/divadla.

Klidně si vás tady přidám do přátel. Bohužel vám nemohu posílat růstové body, věci z ČT nebo dávat koně, neinvestuji do této hry peníze na pasy a navíc nemám moc čas hrát, takže ničeho nemám dostatek nebo nadbytek.

Většinou se tady věnuji zachraňování koní. Kupuju koně v jakémkoliv věku a stavu, kteří mají cenu mezi 500 a 1000 eq. Dávám je do pořádku a koně, kteří se mi nehodí do chovu/trofejí nebo si je nějak extra nezamiluji, zase prodávám. Koně, které prodávám, pokud jsem je koupila jako hříbata, tak mají za sebou hříběcí hry (podle možností, když koně koupím ve špatném stavu, tak nestihne udělat hry na plný počet bodů), jsou zaměřeni na to, k čemu se hodí (pokud už jsem je nekoupila ve věku, kdy nešlo zaměření změnit), mají načatý trénink, a občas i pár vyhraných soutěží. Koně starší 20 let neprodávám, nechávám je u mě dožít. Koně, které momentálně prodávám, najdete vždy v aukcích nebo přímých prodejích. Koně, které prodávám v aukcích, jsou obzvlášť vhodní pro nováčky, kteří s nimi mohou hned jezdit soutěže a nemusejí přemýšlet, co a jak.

Nedávno jsem čistě náhodou mezi koni zakoupenými v aukcích našla pár NIB koní, což mě přivedlo k vláknu o NIB chovu zde na fóru. Přijde mi to zajímavé, ale ještě nevím, jestli se tomu budu nějak cíleně věnovat. Každopádně klidně připustím svými NIB hřebci (až budou mít plné BLUP), pokud budete chtít.