Zdravíčko!

Dříve jsem se tu popisovala jako náctiletá holka z Moravy ... tak teď už mi náct není :') . 

Jednou jsem viděla reklamu na tuto hru, tak jsem ji zkusila. A teď jsem až tady :D . Mezi mé zaliby patří hlavně hry, filmy a seriály (převážně sci-fi a fantasy), sledování Twitch streamů a také čtení knih v žánru YOUNG ADULT. Pokud máte nějaký dotaz, klidně mi napište, odepíšu co nedřive to půjde ;)

Poslední dobou se věnuji sbírání trofejí, hlavně plním mazlíčky a speciální zbarvení. U svých koníků si zakládám na vzhledu a snažím se je dělat co nejkrásnější :)  

 
 

NIKDY  NEDÁVÁM  KONĚ  NEBO  VECI  Z  ČT  ZDARMA  A  ANI HESLA  SE  ODE  MNE  NEDOČKÁTE!



Ohledně prodejů, své "speciálnější" koně prodávám opravdu jen zřídka. Ale pokud se vám některý opravdu líbí, můžete mě zkusit přemluvit ;)




Dále vykupuji koníky se VŠEMI DRUHY JABLEK, TOULAVÉ DUŠE a určité druhy MAZLÍČKŮ (vše dohodou; nabízím ČT, Equus i Pasy).

Z ČT bych měla zájem o PŘEDMĚTY UPRAVUJÍCÍ VZHLED jako Zlatá jablka, Balíčky harmonie, Héliovy paprsky, KnihY příšer, Stará jablka atd.






Můžete mě najít v různých online hrách pod přezdívkami: martta, martta123, Skyira, SkyiraCZ, ... pokud tyhle přezdívky někdy potkáte (i ve hrách, kde by jste někoho z howrse nečekali :D ) budu to s největší pravděpodobností já a neváhejte mi napsat, už se těším :)


 
 

prezentace není mým dílem, je získána z webu jessicasporthowrse.jouwweb.nl