blank.png
Pokud zjistíte, že máme cokoli společného a chcete pokecat, napište! Nejhorší na Howrse je podle mě to, že se tu málokdo s kým baví. Cokoli potřebujete, můžete napsat, odpovím Vám ráda :) Fotky J.Deppa jsou z filmů: Piráti z Karibiku, Cry-baby, Střihoruký Edward, Alenka v říši divů, Temné stíny a Sweeney Todd: Ďábelský holič.
Jsem milá, hodná, laskavá. Miluji psy, kočky, křečky a samozřejmě koně! Už moc nejezdím, protože nějak není kde, a vedle školy už není na nic čas.



Hraji na housle, klavír a zpívám. Co se týče hudby co poslouchám, krom klasiky je to např. Blues, Rock, Jazz apod. Pusťte si písničku Through the valley - Shawn James, lépe mě pochopíte :)

Samozřejmě naprosto nejvíc zbožňuji Johnnyho Deppa! Z jeho rolí mám nejoblíbenější Jack Sparrow a Edward Scissorhands. Úplná láska moje, spolu s Helenou Bohnam Carter. Tim Burton je ten nejlepší režisér na světě! Takže Karlík, Sweeney Todd, Sirotčinec...

Nejlepší seriály: HIMYM, F.R.I.E.N.D.S., TVD, BBT, 2BG, Two and half a man..

No co bych tak mohla povědět, mám je ráda, hraji pro zábavu. Zatím nejsem v žádném chovu, ale pracuji na tom. Oblíbence najdete výše :)

2017 se tak trošku rozjíždím, všechno od znovu. Před lety jsem se totiž rozhodla s Howrse skončit a rozprodala jsem všechny svoje koníky a ČT. Účet mi naštěstí nesmazali, takže teď je to takový druhý začátek, ale alespoň mám odsloužené dny :)
Pokud něco chcete, napište si, neukousnu Vás. Neustále shánim obyč. koníky se zbarveními která nemám, na trofeje, pokud se něčeho zbavujete, přijmu s otevřenou náručí :D

Autoři Buttonků: MAJLA7, kobík, Hanibal, KajiQ, Nayira, Hade~s

Kód byl vygenerován Kódátorem.