~Nabízím k prodeji DIRIGENTA a NOČNÍ MŮRU - oba s kamenem mudrců, BLUP 100, průměrné dovednosti ^^                                  ^hru hraji bez kupování pasů^                                                               Vykupuji koně s owovým heliovým paprskem za 30 000 čEq/kus, 10 hP/kus. Pouze krajiny, které ještě nemám (koukněte se do trofejí, děkuju). ZA NIKOHO NERUČÍM!    
Ahoj! Jmenuji se Adéla, ale tady vystupuji pod přezdívkou Budka. Jsem zvyklá spíše na oslovení mým jménem, ale pokud při konverzaci použijete mou přezdívku, tak mi to nebude vůbec vadit c:. Jsem 19letá holka milující zelený čaj, Colleen Hoover, kočky a true crime^^. Ve volném čase sleduji Rupaul's Drag Race, Hearstopper a The Circle, koukám na Kendall Rae a Safiyu Nygaard, projíždím tik tok, poslouchám hudbu a Opravdové zločiny. Pokud si chcete pokecat, můžete mi napsat, online bývám většinou večer. Přátelství přijímám, ale gratulace většinou nestíhám oplácet. Pokud mi pogratulujete, ale já vám gratulaci neoplatím, není problém si o ni napsat.
Věnuji se hlavně chovu rohatých Curly v týmu Đevøtees. Je to oddychový tým se skvělým kolektivem. Poté hrozně ráda sbírám koně se stříbrným jablkem a parohy. Snažím se vyvarovat chovu mixnutých koní, ale u výše zmíněných koní to ještě toleruji.
Při  dobré nabídce jsem ochotná prodat 99% všech mých koní. Někteří jsou moje srdeční záležitost (Růženka, Nasa, Nany...), ale jinak se můžeme dohodnout ^^. Na druhou stranu vykoupím jednorožce s BLUP 100 a koně se stříbrným jablkem za Equus. Ve většině případů se na ceně dohodneme, odkaz na koníka a návrh na cenu mi pošlete rovnou do SZ, děkuji c:. Z ČT nabízím Pandořiny skřínky, černé orchideje, Héliovy paprsky, zlatá jablka a harmonky. Poptávám krve Medusy. 
Na konec bych chtěla poděkovat Alopeke za tuhle nádhernou prezentaci a avatar. Rozhodně nezapomeňte navštívit její grafický web, kde naleznete spoustu volné grafiky:      https://alopeke.wixsite.com/maryland              Taky bych Vám chtěla poděkovat za přečtení prezentace a pokud na mě máte ještě nějaké otázky, tak se ozvěte do SZ ^^.    ~Budka