Vítejte              
                                                           
  Momentálně na hru                                                               nemám příliš času,                                                              netrávím zde celý den.                                            Děkuji za pochopení. :)
Před 
několika lety
mi bylo přiděleno jméno
Mája. Mám nadevše ráda
koně, hlavně skvělou kobylku
Jackie Ginger Dot, na které jsem v dětství jezdila.
Jsem opravdu obrovský knihomol                                     .http://jyxo.info/uploads/4C/4c4a27187047c60ea0e0d2316907c51e31bcc0fe.png

Zaměřuji se na chov plemene Kerry Bog a dříve i plemene KWPN. Koně ,které nabízím k prodeji najdete v prodejích, ale můžete zkusit napsat. Třeba se domluvíme :) Momentálně se zaměřuji na sbírání trofejí :)

Sháním: fialové zbarvení z Irisina zbarvení, yetiho a čolka z Knihy příšer, prvek kovu, Novia Púrpura a Anciana z Katrininy broži.
Tato prezentace byla vytvořena hráčkou drapíček, určitě si s ní dala opravdu hodně práce. Takže jestli někde já nebo ona uvidíme zkopírovanou nějakou část, okamžitě nahlašujeme (nahlašujeme rovněž za kopírování stylu).
Přihlašuji se z hodně IP a je tudíž logické, že nad lidmi, kteří se ze stejných IP přihlašují, nemám kontrolu. Snad to Howrse pochopí.