Momentálně tady moc nejsem, takže se prosím nezlobte, když na Vaše zprávy odpovím se spožděním. Na ty, na které odpověď je, odpovém určitě. Děkuji za pochopení


Ahoj.
Jmenuju se Eva, je mi kolik mi je a bydlím taky někde.

Pokud něco potřebujete, nebojte se mi napsat, ohledně hry Vám poradím ráda, sice to občas chvilku trvá, ale odpovím každému pro koho odpověď mám...

Na Howrse je spousta lidiček, kterým jsem vděčná za hrozně moc. Díky této hře jsem poznala hodně nových přátel, kterým tímto děkuji za všechno co dělají a dělali... Oni ví...


Prosím respektujte mé rozhodnutí o tom, že si nikoho nepřidávám do přátel. Pokud ano, je to jen kvůli akci. Chci ve svém seznamu přátel mít pouze ty, které znám.
Na Howrse moderuju už přes rok. Neříkám že vím všechno, ale doufám že budu schopná Vám pomoci s Vaším problémem :)

Moderování na Howrse ani na Howrse Cupu mi nepřináší nic. Mě ani ostatním moderátorkám.

Nemá cenu se mě ptát, jak se stát moderátorem. Neřeknu Vám to. Nestojíme o ty, kteří to co dělají dělají za účelem získání tohoto postu... Chceme ty, kteří to dělají dobrovolně i bez této naděje.

Rovněž mi prosím nepište ohledně podvodů, krádeží a multiúčtů. Tyto věci neřeším. Nestojím o problémy a stížnosti na mou osobu. Děkuji za pochopení.
Prodávám koníky, kteří nejsou zařazeny v chovné farmě nebo jsou v prodejích. O jiné si ani nepište.

Mám spoustu věcí z ČT, pokud něco sháníte, můžete mi zkusit napsat. Ovše pamatujte na to, že nejsem banka a věci měním za věci podobné ceny.

Pokud mi budete nabízet koně, uvědomte si jeho reálnou cenu podle prodejů a také se připravte že budete dávat koně do prodejů jako první. Myslím si, že má funkce a pověst je dostatečnou zárukou toho, že tě neokradu.