SHÁNÍM OD:

SFORFIA - Baletka, Kouzelný sen, Cute Farewell a Lišejník.
DOMIIK
- We are family, Pure Elegance, Simply Magical a Guardian Diamond.
Hennessy - Ledňáček, Rak

Pište mi prosím nabídky do soukromých zpráv, děkuji.

NABÍZÍM
MORPHEOVY PAŽE A MAZLÍČKY

MAZLÍČCI (cena domluvou):

CVAL                                                                   RYCHLOST                                                VÝDRŽ  
Ezoshika + 4 (1x)                                               Shiba Inu + 2 (2x)                                      Neko + 2 (1x)                             Iguana + 4 (1x)                                                   Muerciélago + 2 (1x)                                 Grizzly + 3 (1x)
Iguano + 4 (1x)                                                   Banken + 4 (2x)                                         Akita Inu + 11 (1x)
                                                                            Tsuchinoko + 8 (1x)


DREZURA                                                           SKOK
Červený drak + 16 (1x)                                       Kaeru + 2 (1x)
Gryf + 14 (1x)                                                     
Žirafa + 3 (1x)


O MNĚ:

Ahoj, jsem TA Rosenrot, a jsem už dospělá. Přesto mi ale prosím tykejte ;). Už od mala miluju rockovou a metalovou hudbu. Hlavně Rammstein, Emigrate, AC/DC, Iron Maiden, Mötley Crüe a mnoho dalších kapel.
Ráda vám v této hře pomůžu, ale mějte prosím na paměti, že slušnost je pozdravit a poděkovat. Na Howrse jsem začínala a celých 6 let hrála s přezdívkou Lucik3.


TÝMY:

Týmoví koně se prodávají do genetiky:
Paladin Warrior - 1 500 (pokud nebudou v prodejích a budete mít zájem, napište SZ).
Ðëmðñ unicðrñ - 2 000

PODĚKOVÁNÍ:

Chtěla bych poděkovat metalové dušičce Engel, nejen za pomoc při vytvoření nové přezdívky, ale za všechno, co tady pro mě dělá.
Také děkuji nejvyššímu Satanovi ve všech sférách, hráčce Gabčíík, za veškerou pomoc a podporu, děkuji vám holky!

Pro Owa: Někdy se přihlašuji i z jiných IP adres, a různých zařízení. JEDINÝ účet, který vlastním, je tento. Nepotřebuji podvádět.

PODPORUJI:

http://i.nahraj.to/f/1qVS.jpgQiCAxSs.gifhttps://orig00.deviantart.net/aa90/f/2013/003/5/4/sabaton_stamp_by_karrenrex-d5q9ufi.pnghttps://orig00.deviantart.net/700a/f/2010/102/c/0/motley_crue_stamp_by_kezzi_rose.png