PRODEJE: OBYČ KONĚ. .
Pokud máte nějaké otázky ohledně Howrse, tak se nebojte zeptat, jsem už zkušená hráčka a ráda vám poradím, ale zase nevím všechno!
Prodávám pouze koně, které jsou v prodejích. Pokud tam nemáte možnost smlouvání, tak je cena koně daná a nemusíte mi psát o smlouvání. Když si kupuji koně, tak si ho najdu sama nebo vám napíši, nemusíte mi psát a nabízet mi je!
...
Ahoj :) Jak jste si mohli všimnout, jmenuji se Terka a tak mi i říkejte. Je mi náct a bydlím v Jihomoravském kraji a kde přesně vám může být jedno ;) O sobě vám víc říkat nemusím, protože kdo mě zná tak to ví a kdo ne, tak se může zeptat ve zprávách, ale nehodlám všem vyzrazovat svoje soukromí, tak to respektujte.

Jinak jsem milá holka(hodně lidí to říká, ale musíte posoudit sami :D ), která si s vámi klidně bude psát, když ta diskuze bude mít aspoň nějaký smysl. Miluji koně a veškerá zvířata, ne hmyz a hlavně ne pavouky, ze kterých mám fobii. Oblíbená barva je modrá, plemeno QH-Quarter horse a hafling.
Jsem bývalou členku dnes už bývalého týmu Hannover's Jumper. 
 
Pogratuluj Topazům, když budeš mít štěstí dostaneš diamant. pogratulovat Topazovi pogratulovat Topazovi pogratulovat Topazovi pogratulovat Topazovi pogratulovat Topazovi
Pohlaď Xanthose, když budeš mít štěstí dostaneš Roh hojnosti. pohladit Xanthose pohladit Xanthose
Frost můžeš rozmrazit a možná najdeš Hypnovu přikrývku. rozmrazit Frost

For me to los:[*url=http://www.howrse.cz/member/social/friendCreate?login=terka*]volné losy[/url] 

[url= http://www.howrse.cz/joueur/fiche/?id=7599]gratulace[/url]