blank.png
Myslím, že je jasné, že jsem holka a není žádným tajemnstvím, že moje jméno je Nikola. Na koni jsem jezdila, dokonce jsem měla i svojí kobylku, ale bohužel zemřela :'(. Miluji knihy, seriály, filmy a samozřejmě hudbu :3 (Btw co to je za anděly tam dole ↓ :3 hlavně ten uprostřed :'3) Každý rok 5.4. držím smutek za boha hudby... Kurte, doufám, že se tam hore máš lépe než tady <3
Chovám to, co mám v chovných farmách... Nechci to tu specifikovat, protože vím, že se to bude měnit a já jsem lenivá přepisovat prezentaci. Jinak se poslední dobou u koníků zaměřuji na GP a dovednosti...Dříve jsem chovala i rožce, ale snažím se jich tak nějak zbavit a tak poslední dva které vlastním můžete najít v prodejích nebo v mé chovné farmě "Na Prodej"
Grafika
Tato prezentace je mým dílem. Poslední dobou na grafiku vůbec nemám čas, ale to neznamená, že- pokud se vám má práce líbí- si nemůžete napsat a třeba budete mít "štěstí" a já zrovna čas mít budu. (jeez to zní tak povrchně :'D)

Prodeje:
Všichni koně, které vlastním, jsou na prodej (za odpovídající cenu samozřejmě). Chovná farma "Na prodej" vůbec neomezuje váš výběr, je tam jen pro mě, abych věděla, se kterými koňmi mám dál pracovat a se kterými ne.

Výměny:
Pokud vás zajímá, co všechno z Černého trhu vlastním, stačí napsat ;)