Ahoj! Vítej na mém profilu a díky, že sis udělal/a čas si přečíst tuto prezentaci. Jsem Pavla101, což už napovídá, že jsem holka. Je mi ještě -náct. Proto Tě prosím, abys mi ve zprávách tykal/a. Na Howrse jsem už nějaký ten pátek, takže kdyby Tě něco zajímalo ohledně hry (a i mimo), můžeš mi klidně napsat, ale ať to má hlavu a patu. Může se stát, že Ti neodpovím, protože se mi zpráva buď zdá zbytečná, anebo zkrátka na ní nechci odpovídat. Žádosti o přátelství přijímám a gratulace se snažím oplácet. Děkuju Ti za ně!
Hraju jen za tento účet. Žádný jiný účet nemám. Často se připojuju na hotelovou Wi-Fi, když ne, tak na domácí. 
Chovám koně plemena Appaloosa a pak už se zaměřuju jen na speciální zbarvení. Snažím se dokončit 5.prvek a chybí mi už jen PRVEK KOVU. Dále se snažím dokončit Začarovanou dýni, kde mi chybí DÝNĚ a DUCH. Také jsem načala Kouzelný klobouk, a jako správná Potterheadka to musím dokončit. Chybí mi ŠAMAN. V Oboustranném medailonku mi chybí DÉMONICKÝ ANDĚL & VLKODLAK. Chtěla bych začít Knihu příšer. Pokud máš nějakého takového koníka na prodej a za PŘÍZNIVOU CENU (ne za pasy - mám jich nedostatek), neváhej se mi ozvat, nebo mi je hoď do rezervovaných prodejů. Pokud mi bude vyhovovat cena, ráda koníky od tebe odkoupím. 
Ohledně prodejů, nikdy neprodávám koně na vyžádání. Vždycky se rozhoduju sama. Takže zprávy "prodáš mi toho a tamtoho koně" jsou zbytečné. Koně prodávám docela často a myslím si, že i za příznivé ceny. K jablíčkářům s kamenem mudrců většinou přihazuju pas. 
Mám nedostatek KAMENE MUDRCŮ, takže pokud mi chceš pomoct, hoď mi ho do výměn a pokud mi to bude vyhovovat, přijmu to. Koně většinou nevyměňuju.
Děkuju, že ses prokousal/a až sem. Teď už Ti jen přeju příjemnou hru. a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png                                                                                                                                          ravenclaw.pngharrypwqw.pngimage.php?dm=O5T0