blank.png
Vytvořím prezentaci, více v okně ,,Tvorba prezentací".
Zdravím všechny poctivé hráče! Pro začátek bych Vás chtěla upozornit, že tuto hru hraji už dost dlouhou dobu, tak bych chtěla poprosit podvodníky, aby šli okrádat jinam. :) Jsem ženského pohlaví, mám ráda psy a koně. Je mi okolo 10-20 let a bydlím v české republice někde okolo Ostravy a Plzně. Vlastním fenku Curly, je to biewer yorkshire terrier. Také jezdím na kobylce Elišce (Peleanor, kdyby chtěl někdo přesně). Je to tmavý hnědák českého teplokrevníka a již měla dvě hříbata. Jedno, to mladší, bohužel umřelo pár měsíců po narození. Staršímu, již valachovi je 6 let a je to hnědák. Více informací Vám o sobě dávat nebudu, už tak toho víte hodně. ;)
Prodám Vám jakékoliv HŘÍBĚ pohlaví HŘEBEČKA z chovné farmy ,,Lepší". Za žádnou cenu neprodávám z chovných farem Zlatka a Knabstrups dream. O jiného koně si klidně můžete napsat, ale nezaručuji, že Vám jej prodám. Pokud ano, lze jej vyměnit za věc z ČT, equs, pasy, nebo za jiného koně. Nikdy však nedávám první, pokud ode mne něco chcete, musíte dát první Vy, jinak se s Vámi nebudu dál bavit a určitého koně Vám neprodám.

         SHÁNÍM!!!!                       Co nejvíce kusů oblaku, zlatá jablka, 5.prvek, morpheovy paže..Pokud máte něco z toho, co byste se mnou chtěli vyměnit, napište mi prosím :D                                                                     Můj stav ČT:               Philotino pohlazení -4x         Chronův časovač -2x                 Kámen mudrců -1x       Artemidin šíp -5x             Proutek plodnosti -5x          Diova hromová tyč -1x             Heřin balíček -1x                 Krev Medusy -12x                     Apollonova lyra -9x                     Heliův paprsek -6x                   Staré jablko -1x                         Poseidonův balíček -4x             Plutův pergamen-6x                  Voda mládí-4x                     Achillova pata-1x               Croesova štěstěna-4x             Černá orchidej-1x                       Bonusový balíček-1x                   Tormentino sedlo -1x     Tormentina deka pod sedlo-1x   V případě, že byste měli zájem o některou z těchto věcí, nebojte se napsat. Už se nějak domluvíme. :)

Nejvíce chovám knabstruby a islandské koně. Také se snažím odchovat co nejvíce hříbat, které mají zbarvení, které mi zatím chybí do trofejí. Zabývám se také chovem geneticky co nejlepších koní-Už je pár, na které jsem patřičně hrdá. :D Samozřejmě jsem některé z nich ochotna prodat, ale více je v okýnku severo-východně odsud. :)


TVORBA Z ČASOVÝCH DŮVODŮ POZASTAVENA!!!       Prezentaci Vám s radostí vytvořím zdarma, stačí jen SLUŠNĚ napsat, nevynechat slovíčka jako jsou PROSÍM, nebo DĚKUJI, a byla bych ráda, kdyby jste mi dali přesné informace, jak by podle Vás měla prezentace vypadat. :)      Např:                                      1.:Fotografie Irského tinkera  2.:5okýnek-O mně, Můj chov, Prodeje, Výměny, Ostatní.       

Tuto prezentaci jsem si tvořila sama, jak můžete vidět dole :) Je na ní má fenka, dala jsem si s tím práci a kdokoliv ji zkopíruje, okamžitě nahlašuji..Pokud máte zájem, mohu Vám vytvořit vaši, ale více v okénku ,,Tvorba prezentací" :) 

Kód    byl vygenerován Kódátorem.