NĚCO MÁLO O MĚ

Jsme mladá holka z města nedaleko od Prahy. S howrsem jsem začala již ve svých osmi letech, kdy mi hru představila má starší sestra. Stejně jako ve hře se i v reálném životě ráda věnuji péči o zvířata. V současnosti zároveň studuji vysokou školu a ačkoliv to není vždy jednoduché, čas na hru si najdu téměř každý den a ačkoliv nejsem zdaleka nejlepší hráč, neváhejte se na mě kdykoliv s čímkoliv obrátit!

Co se černého trhu a prodeje koní týče, mám nejrůznější předměty a plemena. Ne vše je na prodej, ovšem nikdy neříkej nikdy a tak se v případě zájmu o některého z mých odchovanců nebo vlastněných předmětů na mě neváhejte obrátit!


CHOV

Z předchozích let mi mj. zůstala farma ARABSKÝCH PLNOKREVNÍKŮ, jenž se mi podařilo odchovat ve všech možných zbarveních. Za ta léta jsem se však také mnoho naučila, a tak se nyní snažím jejich chov zlepšit co se týče GP a výsledků.

Kromě arabských plnokrevníků mám také celou farmu zaměřenou na TAŽKÉ KONĚ & OSLÍKY, přičemž se v této farmě snažím i o odchov jednorožců, který se mi zatím daří  u Drum Horse.

No a poslední, avšak pro mě nejdůležitější současný chov tu jsou KNABSTRUPOVÉ, kteří jsou také ti, kteří z mých odchovanců dosahují nejlepších výsledků (a mj. GP > 10 000). 
 
 
~ Vaše Zuzana 5 ~