blank.png
Ahoj jsem dospělá mamina ,která tuto hru začala hrát jako zábavu  a postupně se stala mojí oblíbenou hrou,u které travím svůj relax.Pokud budu vědět ráda Vám poradím a i pomohu.Tuto hru hrají i moji 2 synové.Nikdy nedavám první mám už svoje zkušenosti.Nepište mi at Vám něco daruji nebo pošlu Růsták,nemám důvod někomu něco dávat když Vás neznám,dárky posilám jen svým přátelům,které dobře znám.CHTĚLA BYCH PODĚKOVAT HRÁČCE  NaLi1340 ZA TUTO KRÁSNOU PREZENTACI,TATO HRÁČKA JE FÉROVÁ A MOC MILÁ. 
PROSÍM NEBANOVAT HRAJE TO I MŮJ SYN MIKYFEJTEK,SYN PAVLIKPAJAPAJA--MÁME NATAVENO I SDÍLENÍ A JSME SI I PARTNEŘI

Věnuji se chovu Friských jednorožců  kde dosahujem těch nejlepších výsledků,naše genetika se pohybuje 151 hvězd.A stále nás to žene kupředu.Naši koně vynikají  převážně ve WESTERNU --CUTING kde se začinají prosazovat ve přední linii,také se u nich začinají objevovat stužky.Moje partnerky jsou slukva--hlavní šéf chovu--bab --MIKYFEJTEK--marfej--Gabčíík--Antulka--Anýs--lenka 17.Máme nastaveno na sebe sdílení. 


Prodaváme velmi kvalitní valášky na GP nebojte se o ně napsat.Chovný pár má vžsy 100 blup,a hříbátka jsou odrozeny na slzách.Na ceně se dá vždy domluvit.
PRODÁM NĚJAKÉ HESTINY DARY,MOMENTÁLNĚ TED NEPOTŘEBUJI.
PROSÍM NEBANOVAT HRAJÍ TO TAKÉ MOJI SYNOVÉ---MIKYFEJTEK  A PAVLIKPAJAPAJA,TAKÉ  PŘITEL MISKA 63KDE SI JSME I PARTNEŘI  V CHOVU. 

Donec sed risus facilisis, sollicitudin lacus eget, porttitor nisi. Phasellus ut ullamcorper massa, id ullamcorper eros. Nunc sed elit dignissim nulla molestie commodo. Pellentesque quis orci at lacus auctor volutpat. Vesarbulum nisl tellus, auctor in blandit vel, porttitor eget enim. Proin venenatis dapibus quam, in euismod tortor blandit a. Mauris ac nisl quis enim gravida dapibus.
Kód byl vygenerován Kódátorem.