10 let na howrse?!

Sháním proutky plodnosti a hestiiny dary, nabídky pište do SZ - cena dohodou

Na chvíli jsem se sem vrátila. Ale neradujte se dlouho :D Kdo ví, jak dlouho tu zase vydržím, že...

blank.png
O mně

Jsem Anneify případně Ann - úplně obyčejná holka, která má ráda koně, kočky a další zvířata. Na howrse už jsem nějaký ten pátek (s menšími přestávkami), mezi začátečníky se tak už rozhodně nepočítám... Za tu dobu jsem tu poznala spoustu skvělých lidí a získala mnoho zkušeností, o které se s vámi ráda podělím. Pokud chcete pomoct, nebo poradit stačí slušně napsat ;) Jsem ale jen člověk, tak neočekávejte zázraky. Odpovídám většinou až v pozdních hodinách, tak se nestresujte, že nereaguju hned :D 

Chovy

Většina mých chovů je čistě pro radost - hlavně jednorozí mustangové (ωιℓɖ ωαʀ ), trakénci (Ameno Trakenher). Dále občas vypomůžu u percheronů (Legends of Percheron), případně shagya-arabů  (Brilliant Phenotype) ;) Chov anglánků (Darkness Sharp Forest) je čistě pro rozmnožování tohoto krásného plemena. --- Pokud máte zájem se připojit k jakémukoliv chovu, přečtěte si prosím prezentaci týmu a až poté mi napište, nějak se domluvíme ;)  

Ostatní 

Prodeje - co prodávám, je v prodejích.      --------------------------------------------------------Výměny - neustále sháním proutky plodnosti, hestiiny dary, diovy hromové tyče. Zájemci pište do zpráv (nabízím pasy, equus, věci z ČT).                              -------------------------------------------------------------------------------------------Připouštění - pokud máte zájem o připouštění napište a nějak se domluvíme. S žádostí připojte i odkaz na hřebce (mám hodně koní, takže mi to velmi usnadní hledání, a budete tak mít větší šanci na úspěch s žádostí :D)                                  --------------------------------------------------------Nakonec bych chtěla moc poděkovat skvělé RoseSharp, za tuto krásnou prezentaci. :)                                                ----------------------------------------------------------------------------------- Děkuji také všem co dočetli až sem.
Kód byl vygenerován Kódátorem.