Vítejte na mé stránce. 
Dávno pradávno tomu, kdy jsem Howrse hrávala. Nedávno jsem se rozhodla se vrátit a nestačím koukat na ty změny všude okolo... 
Teprve začínám, takže jsem jak Alenka v Říši divů, ale časem, až se rozjedu, určitě sem nějaké info připíšu.

Kdo jsem?
Jsem holka, je mi 21 let a jsem studentkou nejmenované vysoké školy nejmenovaného oboru. Samozřejmě to neznamená, že by mi kdokoliv měl vykat, v soukromých zprávách se spokojím s tykáním, ale nezapomínejme na meze slušnosti a na 3P - Pozdravit, Poprosit, Poděkovat. Rozhodně se ale nestyďte i napsat, ať už budete něco potřebovat nebo budete chtít jen tak pokecat. :)

Baví mě čtení knih, hry, jóga, bruslení a jednu dobu jsem zkoušela taky kendó. Mám taky ráda zvířata, "nečekaně". Jednu dobu jsem měla v plánu se učit jezdit na koni, ale z jistých osobních důvodů z toho sešlo a už jsem se k tomu nedostala.
Zájmů mám celkem dost, většinu svého času ale věnuju studiu, protože to je momentálně moje priorita. Jinak by se dalo říct, že mě baví taky lidi a práce s nimi.

Jak už jsem říkala, Howrse jsem kdysi několik let hrála, ale časem z toho sešlo a teď prostě nastal čas, kdy jsem nostalgicky zatoužila po návratu.

Co chovám?
Zatím nic moc. 
Pomalu se snažím rozběhnout chov american painthorse.  Určitě taky plánuji chovnou farmu pro nečistokrevné, staré a jinak pro chov ne úplně vhodné koníky. 
Dalším mým plánem jsou marwari a rožci irští tinkeři.

Jak to mám s prodejem a nákupem koníků?
Mám přístup k přímým i rezervovaným prodejům, takže už to trošku začíná... Prodávám, co prodávám, kupuji co kupuji. Kdyby ale náhodou byl zájem o koníka, který v prodejích není, klidně se zeptejte. Musím ale upozornit, že ne všechny jsem ochotná prodat.

Výměny předmětů z ČT
Kámen mudrců se mi vždycky hodí.
Jinak měním co měním a snažím se nějak držet hodnot předmětů, aby to bylo pro obě strany co nejvýhodnější.

A co JC?
Moje JC se jmenuje Fae paradise. Velké už je relativně dost, snažím se teď spíše zkvalitnit pobyt a výhody. Každopádně se nachází v moc hezkém lese. Někteří říkají, že v okolí JC viděli... poněkud zvláštní věci... nebo při vyjížďce lesem zaslechli šepot a tichý smích... Ale to jsou jenom povídačky. Nebo snad ne?...

Takže moc díky těm, kteří to dočetli až sem. Jo... A gratulace se snažím oplácet.
a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png69dfdf4e6a7c8489262f9d8b9958c9b3.png