Ahoj všichni, vítám Vás u mě

Restartovala jsem si účet, jsem dlouhodobý hráč, ráda poradím s hrou.


Tým Lexiko ponies velšský kůň. Je mi velkou inspirací. (A inspiraci mi taky dala hráčka dasakote) a určitě i spousta jiných hráčů.

Prodám poměrně hodně andalusanů. Chtěla jsem si je nechávat na růsťáky, ale chov jednorožců je mnohem rychlejší než péče o růsťáčkové koně.  Proto rozprodávám větší polovinu svých koní. L U všech cen smlouvám a jsem ochotná slevit i hodně pro začínající hráče.




Co znamenal restart hry?
- pro mě osobně nový začátek
- nový styl chovu koní
- nový elán do hry

Po restartu hry
- zůstali mi přátelé
- zůstali mi koně v Zobrazit koně tohoto chovatele, takže všichni dále vidí, co jsem kdy odchovala
- zůstal mi medailonek zde na mé stránce, že jsem se zúčastnila howrse cupu. (Ten bych docela ráda oželela, bohužel vymazat ho nemohu.)

Ale přišla jsem
- o božské koně (Cca 80 ks, JUPÍ nejsem jimi zatížená, zbavila jsem si jich.)
- o všechny chovy co jsem vedla
- o spoustu věcí z ČT (černého trhu), equus a pasů

CHOV
Chovám jen minimum plemen. Plním si sen a chovám andaluské koně jednorožce na elitu. Zbytek spíše občas odchovám. Bude to pro mě snazší a až budu mít méně času tak i lehčí na obstarávání a hlídání všeho. Nezdá se to, ale hlídat připouštění hřebců i klisen, závody, tréninky a všechno možného dalšího není vůbec snadné. Zvášť pokud máte hodně plemen a větší počet chovných koní.

PŘIPOUŠTĚNÍ
Veřejně dávám připouštění pouze některými hřebci. Ty budete potkávat pravidelně dokud nezemřou. Pokud byste rádi připouštění od jiného hřebce, neváhejte si napsat. Ráda Vám ho poskytnu. Dříve jsem připouštěla hřebci do 25 let věku, domnívám se, že tím jak potom dovednosti klesají, odráží se to i na hříbatech a jejich vrozených dovednostech. 

Chovám:
- jednorožce Andaluského koně
Andaluské koně

- Vedlejší občasné odchovy:
- Hanoverský kůň
- Knabstrup
- duhový koně anglických plnokrevníků a holštýnských koní
- ještě se mi líbí mnoho dalších plemen Viz chov :-)


Ostatní plemena
Prostě je vlastním, protože se mi líbí. Takže jim dopřávám hezký život. 

PRODEJ
Máte-li zájem o koníka k odkoupení zanechte mi zprávu. Hlavně dobře napište jméno koně či další jeho charakteristiku, ať nedojde k mýlce. Stalo se mi to už.:-) Pravděpodobně se na prodeji domluvíme;-)


Víc už toho asi není potřeba dodat;-)