VÍTEJTE U WRECKERKY

tfp_screenshots__wreckers_united_by_theguitarknight20-d66ufm0.png


"WRECKEŘI POSILY NEVOLAJÍ, VOLAJÍ ÚKLIDOVOU ČETU"



Něco krátce o mě: 
Ahoj, jsem příležitostní hráčka, která se k této hře dostala po cca 5 leté prodlevě díky mojí bezva kamarádce Ozzince. Howrse je pro mě pěkná nostalgie. S většími i menšími prodlevami ji hraji už od 12ti. (Z toho si můžete vypočítat, kolik mi asi tak je :D XD)
Mám ráda koně, kdysi jsem i jezdila, ale přestala jsem (jop, bohužel). Svůj volný čas vyplňuji psaním, výtvarnou tvorbou a čtením. Zbožňuji science fiction. Jsem fanoušek Transformers a můj nejoblíbenější transformer je... nikdo, protože je až na některé výjimky mám ráda všechny XD. Dále mám ráda Pána prstenů a Hobita, Stargate, War of Warcraft, Hraničářova učně, Eragona a navazující knihy, různé sci-fi povídky a tak dále. 
Najít mě můžete na Wattpadu jako BlueErill, kde píšu hlavně Transformers fanfikce :D. Taky mě najdete na Instagramu jako blue_erill nebo na DeviantArtu jako BlueErill. 
Pokud budete chtít hodit řeč na jakoukoli knihu, film, seriál z uvedených jsem vám plně k dispozici. Když ne tady, tak na Wattu nebo na IG určitě ;).

K TF:
Transformers jsou moje srdeční záležitost. Fanoušek jsem přibližně od svých devíti let, kdy mě naprosto oslnil film Revenge of the Fallen (TF2). Kdo by to byl tušil, že se z toho stane láska na první pohled, že? XD Sama se pokládám za dobrého znalce TF loru. Co se týče sběratelství, zas až tolik zapálený sběratel nejsem, ale pár figurek, komiksů a DVD byste i tak u mě našli :).
 Výše jsem psala, že mám ráda všechny kromě pár výjimek... pokud bych měla vybrat jednu jedinou postavu a tu označit za jako mou fakt nejoblíbenější, byl by to nejspíš Wheeljack z Transformers: Prime XD. A pokud bych měla vybrat postavu, která je naopak moje nejmíň oblíbená... byl by to pravděpodobně Sentinel Prime, ale musím uznat, že i ten má něco do sebe :).
Jinak myslím, že asi nemá smysl se ve hře s koňmi rozepisovat o čemkoli jiném, co s nimi vůbec nesouvisí, takže, pokud vás TF zajímá nebo pokud jste taky fanoušci, víte, kde mě najdete ;).
Tak to by bylo. Přeji vám všem hezký den a příjemné hraní :)

WJsalute_zps2dd44378.gif