Vítám vás na své prezentaci, doufam ze se vám tady líbí. Právě sháníme jednoho člena do našeho týmu, zájemci mi mohou napsat. Klidně si můžete  rezervovat box v mém jezdeckém centru. Kdybyste chtěli pokecat, tak mi klidně napište.
Chovám všechny koně bez rozdílů na plemeni.
Právě chci založit svůj tým, ale bez VIP nemůžu a navíc už nemám tolik času jako kdysi.                                                          Věnuju se chovu A1/1 a občas i Frísů, na týmy nemám čas, tak mi ani nepište.     Koně s vysokým GP a dovednostmi jsou kvalitní, takže si nevšímejte názorů, že ten kůň, který nevyrostl v týmu, není úspěšný!!! (Ti kdo takové názory šíří, pouze závidí...)
Prodávám Ow paprsky (kolem 30 000 equus). Z černého trhu nabízím k prodeji irisino zbarvení, pečetě apokalypsy, diovky, proutky, heřiny nebo niktiny balíčky a sháním výzvy titánů, rohy hojnosti, zlatá rouna a zlatá jablka.
Prodávám pouze koně ze záložky Koňský veletrh a Ostatní koně (Moji koně bez chovné farmy), pokud máte o některého koně zájem, pište nabídky. Upozorňuji, že ceny koní vždy srovnávám s nejnižšími cenami ve veřejných prodejích. Pokud byste měli koně o kterého už nemáte zájem, nebo jej chcete dát do útulku ráda ho od vás koupím. Koně, které nechci prodat, dávám do prodejů za vyšší cenu.  Aktuální chovné koně vám nerezervuju, protože ztratí svou hodnotu, a když je poté nekoupíte, už je jinde neprodám, jinak se na rezervaci můžeme domluvit.
Skutečný Sable island pony je velmi vzácný a žije na ostrově u pobřeží Kanady.
Legendy praví, že na ostrov doplaval z vraků lodí v okolí ostrova.
Je však pravděpodobnější, že je potomkem koní zabavených původním obyvatelům Brity během 18. století.
Namibijský kůň je velice vzácný. Přežívá v poušti Namib v Africe a jeho původ je stále neznámý. Může se jednat o potomky koní přivezených nizozemci v 17. století, nebo také o potomky německých koní z 19. či 20. století.

Tito koně jsou velice odolní, neboť musejí snášet kruté pouštní podmínky a jsou schopni přesouvat se na velké vzdálenosti za krmivem a vodou.