1CZ0.jpg

                        1CZ1.jpg1CZ2.jpg

bso.png
Bílý švýcarský ovčák vol. 2
- omezeno na 100 kopií -
8XjC.jpg
Měsíc
- neomezeno -
8U3i.jpg
Nadyne
- neomezeno -



d6aW.jpg
Nez Percé
- omezeno na 200 kopií -
4Gup.jpg
Arabové z Orientu
- neomezeno -
4Gum.jpg
Beehive
- omezeno na 200 kopií -
4Gun.jpg
ʙʟᴏᴏᴅ ᴏғ Æsɪʀ - SK verze
- omezeno na 200 kopií -
4Guo.jpg
RADIOACTIVE - SK
- neomezeno -
8S44.jpg
Amarïe - SK verze
- omezeno na 200 kopií -



8QlT.jpg
Barzoj
- neomezeno -
8PXa.jpg
Slečna Podzimka
- neomezeno -
Nwb.jpg
Nyx - SK verze
- neomezeno -
1D1j.jpg
Panna - SK verze
- neomezeno -
1D1p.jpg
Coco hot shot - SK verze
- omezeno na 100 kopií -



23Ke.jpg

Zlatý retrívr
- omezeno na 100 kopií -

4Cnq.jpg
Slimy and cute Death - SK verze
- neomezeno -
1D1q.jpg
Řecká Medúza
- neomezeno -

1D1o.jpg
Jedulka - SK verze
- neomezeno -
1D1n.jpg
LMML - SK verze
-neomezeno-

 -


- Děkuji všem za podporu -

Don't wish it were easier. Wish you were better.
One day in retrospect the years of struggle will strike you as the most beautiful.
· NEWS ·

Poslední aktualizace : 6. 1. 2024

Aktuálně se tady moc nezdržuju. Nic nechovám, nic nenabízím. Jsem tu jen kvůli kreativnímu prostoru, do kterého se snažím přispívat pravidelně od roku 2020. V případě, že se mnou potřebujete mluvit, napište raději na fb.


Je možné objednat kresbu na přání. Například pro tým, jako týmové zbarvení. Do kreativního prostoru ho odešlu já s vámi vybraným jménem a omezením.

· ABOUT ME ·

Miluji grafiku, kreslení a všelijakou tvorbu. Ráda píšu, hraju na hudební nástroje a čtu. Jsem tak trochu nerd a introvert, takže mě často potkáte ponořenou ve svých myšlenkách nad počítačem, kde hraju hry, nebo něco tvořím. Nejvíc si teď ulítávám asi na The Sims 4, kde miluju stavění domečků. Najdete mne tam pod id: Zoel1sh. Seriály a filmy jsou mou láskou. Není den, kdy bych si něco nepustila. Dávám přednost kvalitním filmům a seriálům. V tuto chvíli je mým největším koníčkem péče a výcvik psa.

                                 The future isn't what it used to be.

C7p.jpg12rm.jpg12rm.jpg12rm.jpg232F.jpg
· DRAW ·

Vždycky jsem měla ráda kreslení, ale nikdy mi nijak extra nešlo. Víc jsem se o kresbu začala zajímat až na střední škole a snažila se na sobě pracovat. Když jsem začala poprvé kreslit v elektronické podobě, byl to děs. Dlouho jsem se s tímto způsobem zžívala. Nakonec můžu říct, že vidím jakési pokroky a jsem za každé zlepšení moc vděčná. Nepatřím mezi lidi, kteří se narodili s talentem. Jsem živým důkazem, že opravdu všechno jde naučit.

Aktuálně kreslím na iPadu Pro v programu Procreate a opravdu můžu jen doporučit. Dřív jsem kreslila na PC v programu Photoshop na grafickém tabletu Wacom Intuos - M a Wacom Bamboo.

· GRAPHIC ·

Grafice se věnuji asi od svých 12 let - to už je dlouho. Pořád se mám kam posunovat a snažím se zlepšovat. Ráda se učím novinkám a rozšiřuji obzory. Už několik let pracuji v programu Photoshop. Používám i programy Indesign, Illustrator, Animate a After Effect, takže pokud potřebuješ poradit, neboj se napsat.

Prezentace na přání aktuálně nedělám kvůli časovým důvodům. Chci opět sbírat nové zkušenosti a mít čas na odpočinek.

Můžu vám udělat klasickou prezentaci, prezentaci se schovanými posuvníky, prezentaci se scrollovacími okny nebo kompletně scrollovací. Do prezentace můžu zakomponovat gify, odkazy, stampsy atd. Představivosti se meze nekladou. ^^ Pokud máš zájem o nějakou grafiku, napiš mi na fb, domluvíme se.