Od roku 2018 jsem Ambasadorkou za českou verzi howrse. Máte-li nějaký návrh ke zlepšení hry, určitě napište, bude-li rozumný, mohu ho poslat směrem k vývojářům. Pokud potřebujete s čímkoliv pomoct (včetně napsat podpoře v angličtině), určitě napiště.
Aktualizováno 23.1.2022

Momentálně jsem studentka vysoké školy.
Mezi mé zájmy patří: hra na klavír a flétnu, poslech hudby, studium biologie, psaní a čtení příběhů a knih v angličtině, šití, pletení, sledování anime/donghua a čtení mangy/manhua a fanfiction (víceméně výhradně yaoi a danmei, okrajově jiné, např. Naruto, Bleach...).

Prodám téměř cokoliv za dobrou cenu. Když budete mít zájem koupit nebo prodat, napište, třeba se domluvíme.
To samé platí pro výměny. Mám spoustu věcí na výměnu, většinou více od různých druhů (v nabídce i např. Niktin balíček atd.)

Patřím do chovu islandských koní. Dlouho dobu šlo o nejlepší tým islanďanů na howrse. Bohužel tým začal upadat, mnoho členů odešlo a je nás teď opravdu málo. Blupování bylo prakticky zastaveno.
Jinak se hlavně snažím mít všechna zbarvení všech plemen.
Ve farmě Unicorn, donkeys, forces jsou jednorožci, oslíci a tažní koně. Vedle v Emergency jsou koně k prodeji. Special je farma pro staré, božské, se zvířaty, s jablkem a pro ty, kterých se zatím nemohu zbavit (Croesus Junior a Colouring). Dále vpravo others, původně zde byli týmoví koně, teď s tím musím něco vymyslet. A koněčně Purebloods jsou všechna plemena koní, kde se snažím získat všechna zbarvení. Jde to pomalu.
  ANO
- přidám si Vás do přátel
- pošlu Vám růstový bod (tři týdně mě vážně nezruinují, mimochodem růstové body mám i v přizpůsobeném UFO)
- odpovím na jakýkoliv dotaz nebo návrh
- pokusím se s Vámi dohodnout na prodeji či výměně
- pomůžu Vám s účtem když jste např. na dovolené

NE
- nemohu odpovědět na věci, o kterých mi zakazuje mluvit dohoda o mlčenlivosti, kterou jsem potvrdila při