Centrum nápovědy

Komunita odpoví na všechny vaše otázky

Moderování : Dongabe, LadyScorpion, Mysticia-sama, Truckerka

Jak se mám přidat do týmu nebo založit tým

4 odpovědi29 zobrazení

Odpověď ověřena

Ahoj,
K založení týmu je třeba mít VIP účet. Informace o ceně a podmínkách pro získání VIP najdeš po najetí na ikonu avatara vpravo nahoře- předplatné. Jako VIP potom můžeš založit až 2 týmy.
Jako obyčejný hráč se můžeš do týmu jen přidat. Nejsnadnější a nejrychlejší způsob je projít si prezentace týmů a tam zjistíš vše potřebné. Veškeré týmy najdeš na Cíle-Pořadí týmů. V prezentacích se většinou dozvíš, zda přijímají nové členy a případně i podmínky pro přijetí. Pak stačí napsat hráčům z týmu (obvykle mají uvedeno koho kontaktovat) a domluvit se. Hráč s oprávněním ti potom pošle pozvánku do soukromé zprávy a tam ji potvrdíš nebo odmítneš.
Jinak je samozřejmě možnost si napsat i do tvé prezentace, že máš zájem se připojit k některému týmu. Ale máš menší šanci, že si toho někdo všimne. Ne každý čte cizí prezentace, ale je to také možnost.
Eventuálně potom lze kontaktovat některého hráče s VIP účtem a zeptat se ho, zda by ti nový tým nezaložil a nepřidal tě tam.
1
0
Založit tým můžeš, pokud máš aktivní VIP předplatné.
Do týmu se přidáš tak, že ti daný tým pošle pozvánku. Prakticky se můžeš podívat, zda tvou vybraný termín přijímá nové členy (často to mají napsané v prezentacích), a napsat vedoucímu nebo jinému členovi daného týmu.
2
0
Aby ses přidal/a do týmu, musí ti někdo poslat pozvánku z toho týmu, kam chceš jít. Abys založil/a tým, musíš mít předplatné VIP.
2
0
Děkuji za odpovědi
0
0